Hvorfor velge ossHvorfor velge oss?

Svært høy løsningsgrad
Vi har høy løsningsgrad på våre inkassosaker, mye av grunnen til dette er at vi raskt åpner dialog med skyldner og gjør vårt beste for å komme til en løsning.

Fast saksbehandler
Hos oss får du tildelt en fast saksbehandler som du skal forholde deg til. Denne saksbehandleren kjenner din bedrift godt og vet hvordan man best skal føre inkasso mot dine kunder. Våre saksbehandlere har lang erfaring innen inkassovirksomhet og gjør sitt ytterste for å komme til de beste løsningene.

Skreddersydd inkassoløp
Vi skreddersyr inkassoløpet for din bedrift og ditt behov.

Tilgjengelighet
Confide AS driver landsdekkende inkasso. Vi har tilholdssted i Bergen, men det er ingenting i veien for å ta oppdrag for bedrifter i resten av Norge. Vi har kort behandlingstid og er lett tilgjengelig på telefon og e-post.

Din kunde er i gode hender
Vi mener at bak et hvert økonomisk mislighold er det mennesker med følelser, samvittighet og et ønske om å gjøre opp for seg. Ved åpen og tillitsfull dialog, legger vi til rette slik at kunden får mulighet til å gjøre opp for seg så fort som mulig.

Har du spørsmål, eller ønsker du å vite mer om hvordan vi kan skreddersy ett inkassoløp for akkurat din bedrift? Ta kontakt med en av våre hyggelige saksbehandlere for en uforpliktende samtale. Kontakt oss ved å ringe 21 49 40 30 eller send en e-post til post@confide.no.